1st Iberian Ecological Society Meeting

Del 4 al 7 de febrer del 2019 se celebrerà a la Universitat de Barcelona el 1st Iberian Ecological Society Meeting. S’hi tractaran una gran diversitat de temes, tots ells relacionats amb l’Ecologia. L’objectiu és ressaltar els conceptes ecològics transversals compartits per les diferents branques d’aquesta disciplina (limnologia, ecologia marina, ecologia terrestre, ecologia teòrica), independentment del sistema d’estudi.

El 1st Iberian Ecological Society Meeting busca intercanviar idees i enfocaments que són comuns a les diferents especialitats de l’Ecologia, i proporcionar una plataforma per debatre com les ciències ecològiques poden ajudar a fer front a les grans transformacions ambientals causades per la societat.

El congrés està organitzat pel CREAF, UAB, UdG, ICM-CSIC, CEAB-CSIC i ICRA, i promogut per l’Asociación Española de Ecología Terrestre, la Asociación Ibérica de Limnología, la Sociedad Portuguesa de Ecología i  la Sociedad Española de Etología y Ecología Evolutiva.

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes té una presencia destacada en el 1st Iberian Ecological Society Meeting:  La Susana Bernal, l’Emilio O. Casamayor i en Xavier Turon formen part del comité organitzador; Kike Ballesteros i Eugènia Martí són membres del comité científic; Emilio O. Casamayor és co-organitzador de la Sessió “Microbial Ecology”; Anna Lupon és co-organitzadora de la Sessió “Better together: bridging terrestrial and aquatic biogeochemical cycles”; i Frederic Bartumeus i Meritxell Genovart són co-organitzadors de la Sessió “Quantitative Behavioural and Movement Ecology”.

A més, el Congrés compatrà amb aportacions d’una nodrida representació del nostre centre: Teresa Alcoverro; David Alonso; Enric Ballesteros; Frederic Bartumeus; Susana Bernal; Jordi Boada; Teresa Buchaca; Lluis Camarero; Emilio O. Casamayor; Emma Cebrian; Jen Drummond; Esperança Gacia; Antoni Garcia Rubies; María García; Vicente L. Jiménez-Ontiveros; Federica Lucati; Eugènia Martí; Dani Martin; Miguel Ángel Mateo; Mateu Menéndez; Daniel Oro; Víctor Osorio; Jordi Pagès; Aaron Pérz-Haase; Mariàngels Puig; Miquel Ribot; Ibor Sabas; Marta Turon; Xavier Turon; María Jesús Uriz; Marc Ventura; Jana Verdura i Zuzana Zajkova.

1ST IBERIAN ECOLOGICAL SOCIETY MEETING

ABSTRACT BOOK