Cap de setmana de ciència per tothom amb el Movilab

Aquest cap de setmana (11 i 12 de juny), el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) ha organitzat al Passeig del Mar de Blanes unes jornades al voltant de la ciència i la investigació. Per tercer any consecutiu el CEAB ha preparat el tràiler Movilab, adequant-lo perquè tots poguessin conèixer d’aprop, i d’una manera visual i pràctica, els diferents àmbits de recerca del centre, des de la biodiversitat i ecologia aquàtiques, fins als estudis sobre els efectes directes i indirectes de l’acció de l’home sobre els ecosistemes.

Durant dos dies els científics del nostre centre s’han convertit en divulgadors i divulgadores, amb l’objectiu d’apropar la ciència a la societat i fomentar l’interès dels ciutadans per a cultura científica. Exposicions, estands informatius, vídeos divulgatius, material d’investigació, tallers per a nens… tot un seguit d’activitats que han permès a petits i grans conèixer la investigació actual al CEAB.

Agraïm la col·laboració de tots aquells que han permès que aquesta activitat es dugués a terme, així com als centenars de persones que han passat pel Movilab interessant-se per la nostra tasca. Ha estat, un any més, una experiència molt enriquidora, i us emplacem a tots a tornar a visitar-nos en properes edicions.

Jornada organitzada amb la col·laboració del CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques), la FECYT (Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia), la Fundació Padrosa i l’Ajuntament de Blanes.