La ciència als bars s’estrena a Blanes amb el Pint of Science 2017

Del 15 al 17 de maig, Blanes s’afegirà a la tercera edició de Pint of Science, unes trobades en bars, on els investigadors parlen amb la gent de temes científics, d’una manera amena i distesa.

Investigadors del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) aniran aquests tres dies als  bars El Casal La Cooperativa, Itaca i Mediterrani, per fer xerrades sobre temes relacionats amb la biodiversitat, el canvi climàtic i global o la conservació d’ecosistemes. Tothom qui ho vulgui podrà participar en el col·loqui aportant la seva opinió.

El cicle començarà el 15 de maig, a les 8 del vespre, al Casal de la Cooperativa, amb una xerrada sobre Biodiversitat oculta. Xavier Turon ens parlarà de “Biodiversitat 2.0: Genètica i ordinadors per estudiar els éssers vius”, i Carmen Leiva d’“Allò que el fang et pot arribar a explicar!”.

A l’endemà, el 16 de maig, a les 8 del vespre, al Bar Mediterrani, Jorge Santamaría ens parlarà de “Quan les espècies exòtiques truquen a la porta”; Jordi Boada d’“Els límits del col·lapse. Boscos submarins” ; Carla Huete de “La farmàcia del mar” ; i Daniel Martin de “Gats, gossos i tigres sota el mar?”.

I el darrer dia, el 17 de maig, també a les 8 del vespre, al Bar Itaca, David Alonso ens parlarà de Nosaltres, els humans, amb una “Breu historia d’una expansió biològica”.

L’entrada és lliure i gratuïta.