“LimnoPirineus, recuperar la naturaleza perdida”, 23è Premi Pirene de Periodisme Interpirinenc

El passat 26 de novembre les ministres andorranes de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, van lliurar els guardons del 23è Premi Pirene de Periodisme Interpirinenc, convocat pel Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística i el Gabinet de Comunicació del Govern d’Andorra.

En l’apartat de premsa escrita, on es premia el tractament de la temàtica mediambiental o la sostenibilitat als Pirineus, dotat amb 1.500 euros, el guardó es va atorgar al reportatge “Limnopirineus, recuperar la naturaleza perdida”, de Argiñe Areitio, publicat a la revista “El mundo de los Pirineos”.

El jurat va valorar la divulgació d’aquest projecte del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), liderat pel dr. Marc Ventura,  que té com a objectiu la conservació de les zones humides d’alta muntanya del Pirineu. Des del CEAB ens enorgullim que es reconegui la tasca que estem fent des del nostre centre, en reportatges que reben premis de tant prestigi com el  Pirene de Periodisme Interpirinenc.

Reportatge “LimnoPirineus. Recuperar la naturaleza perdida” (pdf)

Enllaç a la revista “El mundo de los Pirineos”

Enllaç a la noticia a RàdioSeu