Investigadors del CEAB formaran part del jurat del Premi Fundació Banc Sabadell a la Sostenibilitat Marina

Els investigadors del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) Rafael Sardá i Emma Cebrian, han estat escollits per a formar part del jurat del Premi Fundació Banc Sabadell a la Sostenibilitat Marina, que otorga aquesta mateixa entitat.

El premi té com a objectiu incentivar el treball dels científics espanyols en el camp de la sostenibilitat marina, en l’explotació sostenible dels recursos i en la regeneració del seu capital natural. Al mateix temps, també vol ser una eina per recolzar el talent jove.

El premi reconeix a un/a investigador/a que hagi desenvolupat el seu treball de recerca en sostenibilitat en l’explotació sostenible dels recursos marins, tant en indústries marines tradicionals com en nous sectors emergents o en regeneració del capital natural marí recuperant béns i serveis dels ecosistemes.

La convocatòria, que s’obre el dia 2 de març i es tanca el 2 de maig, va dirigida a joves investigadors/es de fins a 42 anys que portin un mínim de 3 anys consecutius realitzant la seva activitat en un centre espanyol.

https://www.corresponsables.com/actualidad/ods14-fundacion-banco-sabadell-premio-sostenibilidad-marina