SEMINARIS CEAB

SEMINARIS CEAB

Des de fa anys el CEAB organitza sessions de seminaris, on participen des d’investigadors, post-docs i doctorands del propi centre, fins a investigadors convidats d’altres centres d’investigació de tot el món.

En aquests seminaris es dóna a conèixer la investigació actual, projectes concrets o resultats interessants d’algun estudi. En definitiva, el seu objectiu és generar dinàmiques que fomentin el debat i l’intercanvi de coneixement i d’idees, per a enriquir la investigació.

Cada seminari té una durada aproximada de 45 minuts amb temps per a preguntes i debats finals. Els seminaris són habitualment els DIJOUS A LES 12: 30h pm.

El programa de seminaris està obert a tothom. Per a més informació podeu contactar amb la persona coordinadora: Oscar Serrano, oserrano@ceab.csic.es

2021

Per veure altres seminaris entra al nostre canal Vimeo

JORNADA D’AVENÇOS EN ECOLOGIA

Des de fa 12 anys la Societat Catalana de Biologia i el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) organitzen cada octubre al CEAB la Jornada d’Avenços en Ecologia.

L’objectiu de la jornada és realitzar un acte acadèmic que posi en contacte investigadors de diferents àmbits de l’ecologia i d’altres disciplines afins, sovint distanciats per raons de la pròpia dinàmica de la investigació. Al llarg del dia i a través de conferències i animats debats, es presentaran treballs de diferents àrees que donaran una visió general de l’ecologia, vinculant-la a aspectes generals de la biologia i de la ciència. La idea és tractar tant aspectes metodològics com conceptuals, que permetin una difusió d’idees i mètodes cap a altres camps.

Per veure els seminaris de les Jornades entra al nostre canal Vimeo

SEAMPOSIUM: “Dealing with new frontiers of marine research

La Dècada de les Ciències Marines impulsada per l’ONU (ODS14) pretén generar un marc comú que garanteixi que les ciències marines donen suport plenament a les accions per gestionar de manera sostenible els oceans i mars de món, i assolir així els objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

Per contribuir-hi, els centres de l’CSIC; IMEDEA, IIM, CEAB, ICM, ICMAN hem organitzat un cicle de conferències conjunt titulat “Dealing with new frontiers of marine research” pel qual es crea un Fòrum de discussió entorn a un seminari mensual realitzat per un expert reconegut en diferents temàtiques marines.

Aquest cicle de seminaris pretén evidenciar el lideratge de l’CSIC en l’àmbit de la Dècada de les ciències marines.