El suplement ‘Baleópolis’ de l’edició balear del diari El Mundo del dimarts 23 de febrer, dedica una entrevista al Dr. Enrique Macpherson (CEAB-CSIC)

El suplement ‘Baleópolis’ de l’edició balear del diari El Mundo del dimarts 23 de febrer, dedica una entrevista al Dr. Enrique Macpherson (Centre d’Estudis Avançats de Blanes CEAB-CSIC), arran de la conferencia ‘Darwin y las columna de Hércules ¿Por qué hay tantas especies en el Mediterráneo?’, que l’investigador del nostre centre va impartir en el marc del cicle de tertúlies científiques ‘Historias del mediterráneo II’. Va ser una activitat complementària de l’exposició ‘Mediterráneo: nuestro mar como nunca te lo han contado’, organitzada per la Unitat de Cultura Científica i la Innovació del CSIC a les Balears i de l’Obra Social “La Caixa”.

Durant l’entrevista el Dr. Enrique Macpherson destaca la importància que té l’estructura geològica i geogràfica del mar Mediterrani per explicar la seva gran diversitat de flora i fauna. També explica com les accions de l’home, com la construcció del canal de Suez, afecten aquesta riquesa natural.

333 nºBaleopolis