Els alumnes de l’escola Mn. Joan Batlle ens venen a explicar els projectes de ciències

Els alumnes de l’escola Mn. Joan Batlle de Blanes han explicat als científics del CEAB alguns dels projectes en què han estat treballant durant aquest curs. Aquesta presentació és fruit de la incorporació de la metodologia de l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) a tots els cursos de l’escola en els que enguany s’han treballat continguts i competències de medi i llengües des d’un enfoc científic.

Les converses amb els investigadors han estat un bon tancament que ha donat un valor afegit a la feina feta, el fet de saber explicar el que has fet a un altre és una de les millors maneres de veure que un aprenentatge s’ha interioritzat. Val a dir, que des dels més petits fins als més grans, se n’han sortit molt bé responent a les preguntes que anaven sorgint a mesura que els científics veien els originals i variats materials de suport que els alumnes havien portat.
El resultat de la trobada ha estat un intercanvi de coneixements veritablement enriquidor per tothom i molt motivador pels nens i nenes.

Gràcies, segur que repetirem!