Estudiants de batxillerat

Ets estudiant de batxillerat i vols conèixer com és un centre d’investigació dedicat als ecosistemes aquàtics? Vols fer el treball de recerca amb nosaltres?

Al CEAB acollim un nombre reduït d’estudiants de 1er i 2on de Batxillerat cada any per realitzar el Treball de Recerca o les Pràctiques en empresa.

Per fer una estada de Pràctiques en Empresa al CEAB, has de consultar directament els projectes vigents al centre o els perfils científics dels nostres investigadors  i contactar-nos a través del correu formació@ceab.csic.es. Des d’aquí contactarem amb l’investigador escollit i et comunicarem si et pot acollir dins del període sol·licitat. Un cop acceptat, els tràmits necessaris per poder fer efectiva la estada els haurà de gestionar teu institut.

– Per portar a terme el teu Treball de Recerca al Centre, tens dues vies diferents:

  • Sol·licitar alguna de les propostes del catàleg ofertat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat. En aquest cas, la feina relacionada amb el TdR es podrà dur a terme a les instal·lacions del CEAB.
  • Fer el mateix que per la estada de pràctiques i contactar-nos a través del correu formació@ceab.csic.es. Des d’aquí contactarem amb l’investigador escollit i et comunicarem si pot proposar-te un possible tema per teu TdR o supervisar el que tu hagis escollit. En aquest cas, la feina relacionada amb el TdR no es podrà dur a terme a les instal·lacions del CEAB, a menys que sol·licitis també la realització de Pràctiques en Empresa.

Tant en el cas de les Pràctiques en Empresa com en el del TdR, i sigui quina sigui la via que tries, la teva estada estarà sempre sota la tutoria d’un professor del teu institut.

– Altres oportunitats:

JOVES i CIÈNCIA: Anualment es convoca aquest programa per part de la Fundació Catalunya-La Pedrera en el que els dos darrers anys el CEAB hi ha participat amb el projecte: Ecosistemes aquàtics de muntanya, els organismes bioindicadors

Per qualsevol dubte o informació addicional posa’t en contacte amb formacio@ceab.csic.es