Estudiants de doctorat

Et consideres un estudiant vocacional dels ecosistemes aquàtics? Vols fer el doctorat amb investigadors del CEAB?

Aquí tenim moltíssims estudiants de doctorat que cada any s’incorporen a través de beques assignades a projectes, beques de lliure assignació i/o contractes.

Com accedir-hi?
Per venir a fer recerca amb nosaltres pots contactar directament amb un dels investigadors del CEAB que faci el tipus de recerca que t’interessa, i veure si et pot acollir. També pots enviar el teu currículum a formacio@ceab.csic.es. D’aquesta manera, si algun dels nostres investigadors està interessat en el teu perfil, es posarà en contacte amb tu.

Les vies d’accés més comunes són:

– Ofertes de beques assignades a projectes del CEAB:

  • FPI

– Beques de lliure assignació amb la participació de l’investigador:

Per qualsevol dubte o informació addicional posa’t en contacte amb formacio@ceab.csic.es

OFERTA DE DOCTORAT EN CIÈNCIES DEL MAR

El Doctorat en Ciències del Mar és un Programa Interuniversitari en el que hi participen la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya, juntament amb tres centres del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC): l’Institut de Ciències del Mar (ICM), el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) i el Centre d’Investigació i Desenvolupament (CID). El programa, que ha estat verificat positivament per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya i pel Consejo de Universidades, combina elements formatius avançats i flexibles amb una massa crítica d’investigadors i tècnics reconeguts, un conjunt d’infraestructures de primer nivell (tant de laboratori com al mar), una activitat científica rellevant i una activitat socioeconòmica lligada al mar altament significativa. Per això, constitueix el millor marc per guiar i dirigir els alumnes interessats a completar la seva formació confeccionant una tesi doctoral en aquest àmbit. Més informació a :  https://doctorat.upc.edu/ca/programes/ciencies-del-mar