El dr. Rafael Sardá (CEAB-CSIC) intervindrà a la “Jornada sobre Capacitat de Càrrega i Gestió Adaptativa”

El dimecres, 30 de setembre a les 18:30h, i en format Online, es durà a terme la “Jornada sobre Capacitat de Càrrega i Gestió Adaptativa”, inclosa en el Programa d’Accions 2020 de la Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà, i que organitza l’Institut de Medi Ambient de la UdG gràcies a un ajut GALP Costa Brava 2020.

L’objectiu de la jornada és sensibilitzar i proporcionar els coneixements necessaris sobre gestió i planificació d’espais naturals amb intensa pressió d‘activitats socials, econòmiques i recreatives. Donar a conèixer el paper i responsabilitats de tots els agents implicats en “ajustar” aquestes càrregues, per reduir i eliminar els efectes negatius sobre els ecosistemes naturals, i evitar el declivi de la qualitat dels serveis econòmics, recreatius i socials que aquests espais ofereixen.

El dr. Rafa Sardá, del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) hi intervindrà amb la ponència: Hacia una Gestión Integrada de la Zona Costera basada en la Gestión por Ecosistema.

Programa_Jornada_Capacitat_de_Càrrega_i_Gestió_Adaptativa_30_09_2020

Formulari d’inscripció