María García, del Centre d’Estudis Avançats de Blanes, participarà el proper 4 de novembre en el Congreso Internacional Bandera Azul, que tindrà lloc a la platja de Las Canteras (Las Palmas de Gran Canaria)

María García, del Centre d’Estudis Avançats de Blanes, participarà el proper 4 de novembre en el #CongresoInternacionalBanderaAzul (2, 3 i 4 de novembre del 2022 a la Institución Ferial de Canarias, INFECAR), concretament en el taller “Propuestas de Educación Ambiental en playas”. L’objectiu d’aquest taller és donar a conèixer la plataforma “Observadors del Mar” als gestors de qualitat ambiental de les platges. “Observadors del Mar” és un projecte de participació ciutadana que té com a objectiu que entitats públiques i privades, i també particulars (tots ells coordinats per un equip de científics), facin un seguiment de l’estat de la mar al llarg de l’any.

A La Bandera Azul hi ha implicades diferents administracions locals, autonòmiques i estatals, i també de persones conscienciades amb el medi ambient. La Bandera Azul és un símbol de qualitat i seguretat que certifica aquelles destinacions turístiques de l’estat espanyol que són sostenibles, i que són segures i fiables, que compleixen amb uns estrictes criteris relacionats amb la qualitat excel·lent de l’aigua, la informació i gestió ambiental, la legalitat, l’accessibilitat i la seguretat.

Aquest Congrés Internacional oferirà oportunitats d’intercanvi d’informació i activitats de formació a representants internacionals, nacionals i municipals, tècnics i professionals dels serveis amb responsabilitats en platges en els àmbits de la legislació, educació, atenció a la diversitat, seguretat, emergències i socorrisme.

María García, juntament amb altres científics d’”Observadors del Mar”, posaran de relleu la importància de la participació ciutadana en el control ambiental de les platges del litoral espanyol.

Aquest taller tindrà lloc el proper 4 de novembre a les 18h a la platja de Las Canteras (Las Palmas de Gran Canaria).

L’entrada és gratuïta. Cal registrar-se prèviament a http://bit.ly/Inscripcion_BanderaAzul