“Observadores del Mar. Tu mirada es el cambio”, del 1 al 28 de febrer a la Biblioteca Comarcal de Blanes

L’exposició “Observadores del Mar. Tu mirada es el cambio” arriba a la Biblioteca Comarcal de Blanes, de la mà del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC). Del 1 al 28 de febrer el visitant descobrirà com es pot contribuir en la recerca científica des de la plataforma de ciència ciutadana observadorsdelmar.cat. El 6 de febrer a les 19:00h. tindrà lloc la presentació del projecte i la visita guiada a l’exposició a càrrec d’investigadors del nostre centre.

El CEAB manté des dels inicis una forta implicació amb aquesta plataforma de ciència ciutadana i diversos investigadors del centre lideren o participen activament en projectes com el d’Algues invasores, Peixos mediterranis, Esponges introduïdes, Deserts submarins i Plàstic 0, projecte que també involucra a les escoles en la recerca.

La mostra ha estat dissenyada i organitzada per l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Mediterranis (IMEDEA-UIB-CSIC) i del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), i amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

Notícia al web de l’Ajuntament de Blanes

 

Més informació:

http://www.observadorsdelmar.cat // www.ceab.csic.es

Facebook: @Observadoresdelmar // @ceabcsic

Twitter: @obsdelmar // @CEABCSIC

 

Contacte:

Gemma Agell Llobet (Divulgació Científica i Educació CEAB) – divulgacio@ceab.csic.es

Anna Oliver Torrent (Responsable Comunicació/Premsa) – comunicacio@ceab.csic.es

Tel.: 972 336 101 / 622 63 86 20