XIV Jornada d’Avenços en Ecologia

El proper divendres 6 d’octubre del 2017 tindrà lloc a l’Auditori del CEAB la XIV Jornada d’Avenços en Ecologia, organitzada per Societat Catalana de Biologia, CEAB i GECA. L’objectiu d’aquesta trobada és que les conferències tècniques que s’hi duguin a terme posin en contacte investigadors que treballen en l’àmbit de l’ecologia amb científics d’altres disciplines afins, sovint distanciats per les pròpies dinàmiques de recerca.

Al llarg del dia, Xavier Arnan (CREAF), Josefa González (IBE-CSIC-UPF), Isabel Cacho (GRC), Petra Benyei (ICTA) i Antoni Rosell-Melé (ICREAICTA) ens presentaran treballs de les seves respectives àrees d’investigació, amb l’objectiu d’oferir-nos una visió general de l’ecologia en vinculació amb d’altres aspectes generals en els camps de la biologia i de la resta de disciplines científiques.

Jordi Catalan és el principal creador i promotor de les Jornades d’Avenços en Ecologia, que any rere any es venen realitzant al nostre centre. Va formar part de l’equip d’investigadors del CEAB des del 2001 al 2012 i ara realitza la seva tasca de recerca al CREAF. És ecòleg especialitzat en evolució i canvi global i és expert en ecologia d’estanys d’alta muntanya.

 

Inscripció gratuïta: envieu un correu a scb@iec.cat amb nom i filiació.

Programa de la Jornada