Observadors del Mar i la RedPROMAR organitzen “Sumando Miradas por la Ciencia Ciudadana Marina”

Observadors del Mar (plataforma de ciència ciutadana impulsada del CEAB-CSIC) i la RedPROMAR organitzen “Sumando Miradas por la Ciencia Ciudadana Marina”, un esdeveniment que reunirà representants d’administracions públiques, centres de recerca, entitats i ciutadania amb l’objectiu de fer que la ciència ciutadana sigui útil per a la conservació marina. L’esdeveniment tindrà lloc el dilluns 7 i dimarts 8 de novembre a l’Islote de la Fermina (Arrecife, Lanzarote).

Totes dues plataformes han establert una aliança per continuar impulsant, de manera col·laborativa, la Ciència Ciutadana marina per al seguiment, vigilància, coneixement i conservació de la biodiversitat marina.

Aquest esdeveniment comptarà amb dues sessions diferenciades, a les quals serà possible assistir tant de manera presencial com en línia: una sessió oberta el primer dia en horari de tarda, l’objectiu de la qual serà visibilitzar i posar en valor el potencial de la ciència ciutadana, i una sessió tècnica el segon dia en horari de matí, on es tractarà d’identificar barreres i buscar solucions per a la implementació de programes de ciència ciutadana al litoral.

PROGRAMA

RESERVA