El Jorge Santamaría ha estat un dels guardonats amb el Premi tesis doctorals més rellevants del CSIC

L’investigador del Centre d’Estudis Avançats de Blanes, Jorge Santamaría ha estat un dels doctors guardonats amb el Premi tesis doctorals més rellevants del CSIC de l’any 2021. El Jorge Santamaría va defensar la seva tesi doctoral Unraveling the success of invaders: Biotic and abiotic factors determining the invasibility of Mediterranean benthic assemblages by Caulerpa cylindracea el passat any 2021.

Premi de les tesis doctorals més rellevants 2021

El Departament de Postgrau i Especialització (DPE) del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) va engegar la primera edició del Premi de tesis doctorals més rellevants del CSIC el passat mes de maig. La iniciativa és una de les accions plantejades en el marc de l’estratègia HRS4R del CSIC.

Amb el Premi de tesi doctoral rellevant es reconeix institucionalment la gran tasca que realitza el personal investigador en formació al CSIC. El seu treball és crucial per avançar el coneixement i la nostra institució. Aquest guardó destaca els seus mèrits i contribueix a continuar avançant en la seva carrera investigadora i professional”, destaca Carmen Simón, la directora del DPE.

En aquesta primera convocatòria s’han premiat les tesis defensades durant l’any 2021. Les guardonades en l’àrea de Vida han estat la María Sáez, l’Inmaculada López, la Juncal Espinosa, la Marta Montero, el David Vizarraga, el Norman Steinert, l’Alba Lara, la Loreto Martínez, l’Isaac Benito i el Jorge Santamaría. En l’àrea de Matèria, el Pablo Villanueva, l’Alberto Martín, el Sergio Jiménez, la Xoana Barcala, l’Adrià Delhom, la Tamara Lucio i la Soledad Roig. I per últim, en l’àrea de sociedad, la Sofia González, la María Dolores Sánchez i la Mattia Mazzoli. L’enhorabona a tots els guardonats i guardonades.

L’acte de lliurament de premis s’ha celebrat aquest divendres, 24 de febrer, al saló d’actes de la seu central del CSIC, al carrer Serrano de Madrid.

En aquest enllaç podeu recuperar l’acte.