Jornada Tècnica URL i Acte de firma del nou conveni

El pròxim 2 de desembre a les 9 hores tindrà lloc al Centre d’Estudis Avançats de Blanes la Jornada URL: “Recerca per afrontar els reptes de crisi climàtica i canvi global en els ecosistemes fluvials”.

L’acte inclourà diferents ponències que serviran per donar a conèixer aquest laboratori a l’aire lliure que està en funcionament des de 2014, així com algunes de les principals recerques dutes a terme en aquesta instal·lació, ubicada dins l’EDAR Montornès. Durant tota la sessió, comptarem amb la presència del Sr. Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua, qui serà l’encarregat de fer-ne la clausura.

La jornada també inclourà la signatura del nou conveni per part de tots els organismes que en formen part d’aquest projecte: CEAB-CSIC, Consorci Besòs Tordera, Universitat de Barcelona, Naturalea, Fundació RIVUS i Ajuntament de Montornès.

Adjuntem a continuació el programa complet i us recordem que en cas d’estar interessats a assistir a la jornada heu d’escriure un correu a comunicacio@ceab.csic.es