Vés al contingut
Search
Close this search box.

Un article publicat pel grup del dr. Miguel Ángel Mateo ha estat inclòs dins Science for Environmental Policy

El Grup d’Ecologia de Macròfits Aquàtics del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), liderat pel dr. Miguel Ángel Mateo,  va publicar el passat mes de gener, conjuntament amb altres investigadors, l’article A temporal record of microplastic pollution in Mediterranean seagrass soils. Degut a la transcendència de la publicació, l’estudi ha estat inclòs a Science for Environment Policy, un servei de notícies publicat per la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea.

El Grup d’Ecologia de Macròfits Aquàtics del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), liderat pel dr. Miguel Ángel Mateo,  va publicar el passat mes de gener, conjuntament amb altres investigadors, l’article A temporal record of microplastic pollution in Mediterranean seagrass soils  a la revista Environmental Pollution.

Degut a la transcendència de la publicació, l’estudi ha estat inclòs aScience for Environment Policy’, un servei de notícies publicat per la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea.

 width=‘Science for Environment Policy’ és un servei gratuït que proporciona notícies de les darreres investigacions ambientals que han estat seleccionades especialment per assessors científics independents. Amb aquesta iniciativa es pretén que tothom que hi estigui interessat obtingui una visió única de les qüestions científiques vitals rellevants per a la política ambiental actual de la UE.

L’article del grup del dr. Miguel Ángel Mateo  s’ha enviat a més de 20.000 responsables polítics, acadèmics i empresaris de tota Europa per ajudar al desenvolupament de polítiques eficaces basades en l’evidència.

Fites com aquesta constaten la importància que donem al CEAB a les investigacions ambientals, i ens encoratgen a seguir treballant en aquesta línia.


Article:

Dahl,  M., Bergman, S., Björk, M., DiazAlmela, E., Granberg, M., Gullström, M., Leiva-Dueñas, C., Magnusson, K., Marco-Méndez, C., PiñeiroJuncal, N. and Mateo, M. A. (2021). A temporal record of microplastic pollution in Mediterranean seagrass soils. Environmental Pollution, 273: 116451 (2021). https://doi.org/10.1016/j.envpol.2021.116451

https://ec.europa.eu/environment/integration/research/newsalert/pdf/564na2-1299_en-microplastic-pollution-in-mediterranean-seagrass-soils-over-time.pdf

 

Descobreix els secrets dels ecosistemes aquàtics!

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al corrent de les últimes novetats del CEAB

"*" indicates required fields

També et pot interessar