Presentació del projecte LIFE RESQUE ALPYR

El proper dissabte 28 de maig a les 17h tindrà lloc l’acte de presentació del projecte LIFE RESQUE ALPYR a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu (carrer del Camp 22, Esterri d’Àneu.

LIFE RESQUE ALPYR té com a objectiu recuperar hàbitats aquàtics de muntanya millorant la conservació de diversos hàbitats/espècies objectiu en quatre localitats de la xarxa Natura 2000 de les regions biogeogràfiques alpines dels Pirineus i dels Alps. Els hàbitats objectiu inclouen onze hàbitats aquàtics o semiaquàtics. Els hàbitats objectiu i la majoria de les espècies tenen una distribució fragmentada de manera natural, es troben en petites àrees de tota la zona biogeogràfica alpina europea, i es veuen afectats per pressions antròpiques.

El projecte oferirà accions de conservació replicables i exportables, sensibilitzarà la gent i les parts interessades sobre els problemes de conservació del projecte i promourà la transferència del coneixement adquirit amb el projecte a altres zones d’alta muntanya i a les autoritats de conservació europees.

Us esperem a tots i a totes!