Arriba la Nit Europea de la Recerca

L’esdeveniment té per objectiu apropar la ciencia a la ciutadania, de manera distesa i atractiva. Al CEAB-CSIC ho celebrarem aquest 29 de setembre, amb una vetllada dedicada a l’oceà, a tot el que ens hi uneix i al que cal fer per protegir-lo.   

La Nit Europea de la Recerca té el propòsit d’apropar la tasca investigadora i el coneixement científic que es va obtenint a tota la ciutadania. Per a aconseguir-ho s’organitzen centenars d’activitats arreu d’Europa.

Al CEAB-CSIC la celebrarem el 29 de setembre, amb un acte obert a tothom que hi estigui interessat. Es durà a terme a la seu del Centre, al municipi de Blanes, entre les 19 h i 22 h. Per participar-hi, només cal apuntar-s’hi prèviament

L’esdeveniment s’emmarcarà en el projecte Ocean Night. Girarà a l’entorn de l’oceà, sobre el coneixement científic que en tenim a dia d’avui i sobre les accions, basades en la ciència, que cal fer per protegir-lo i per protegir-nos. El públic assistent i les investigadores i investigadors del centre podran dialogar sobre aquesta qüestió en un ambient distès.

La vetllada començarà amb la projecció d’un documental de la serie “Arxípelag blau” a l’auditori del CEAB. Posteriorment, a la terrassa, es podrà gaudir de l’exposició “Endintsant-nos en l’oceà” del projecte Ocean Night. Al voltant dels plafons d’aquesta exposició, s’obrirà un diàleg entre el públic i el personal de recerca. L’acte també comptarà amb música i activitats de dinamització.

L’esdeveniment girarà al voltant de l’estreta relació que tenim amb mars i oceans, la necessitat de protegir-lo i les formes de fer-ho basades en la ciència

Podeu trobar-ne la informació detallada i apuntar-vos-hi en aquest enllaç (les places són limitades).