El Dr. Marc Ventura participa en la jornada “Intercanvi d’experiències sobre projectes d’espècies exòtiques invasores a Europa”

Avui comença la jornada “Intercanvi d’experiències sobre projectes d’espècies exòtiques invasores a Europa” que té lloc al Centre d’Innovació Social a La Noria (Màlaga). L’esdeveniment està organitzat per la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (IUCN) en el marc del projecte europeu LIFE Invasaqua i reunirà experts de 18 projectes del programa europeu LIFE dedicats a trobar solucions a la presència d’espècies invasores.

Aquest acte de 2 dies consistirà en presentacions dels representants dels projectes sobre els principals temes i debats per a una major interacció entre els diferents experts que treballen en l’àmbit de les espècies exòtiques invasores o la gestió dels ecosistemes d’aigua dolça.

El nostre investigador Marc Ventura, coordinador del projecte LIFE RESQUE ALPYR, presenta avui els principals objectius i, accions de control i eradicació d’espècies exòtiques invasores aquàtiques del projecte.

La jornada pot seguir-se en directe a través d’aquest enllaç. Us deixem també el programa de la jornada aquí.

Autor: Clàudia Riera.