Vols estudiar la contaminació per residus plàstics a la Vall del Llémena?

L’Ateneu de la Vall de Llémena i el projecte Plasticopyr organitzen el cap de setmana del 27 i 28 de novembre unes jornades d’estudi i reflexió sobre la contaminació per plàstics a l’entorn de la Vall del Llémena.

El taller serà impartir per científiques del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) i és obert a tothom qui hi estigui interessat.

La primera sessió tindrà lloc el 27 de novembre, amb la conferència-debat “Estratègies per reduir de manera sostenible la contaminació per plàstics al medi natural”. Tindrà lloc de 17:00 a 18:30h. a Cartellà, i anirà a càrrec d’Helena Guasch Científica titular del Centre d’Estudis Avançats de Blanes del CSIC i sòcia de l’Ateneu de la Vall del Llémena.

A l’endemà, diumenge 28 de novembre, Delfina Cornejo i Laura Amorós, del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), impartiran un taller participatiu on s’ensenyarà a prendre mostres i a analitzar-les seguint protocols científics, i posteriorment es reflexionarà sobre els resultats obtinguts. L’activitat tindrà lloc de 10:00 a 14:00 a la Casa de les Bigues.

Per poder realitzar el taller cal:

  • Portar roba còmoda, botes d’aigua i una llibreta per apuntar. La resta de material necessari per l’activitat s’entregarà el mateix dia de la jornada.
  • És important mirar abans de venir els tutorials i materials de suport que hi ha a https://plastic0pyr.wordpress.com/ciencia.ciutadana/
  • Descarregar-se l’app Marine Drebis Tracker a l’App Store o Play Store del mòbil.

Per reservar la vostra plaça o per saber-ne més podeu enviar un correu electrònic a: plasticopyr@gmail.com