La ciència també s’explica als bars

De què parleu quan us trobeu amb amics en un bar? I si fos de ciència? El festival internacional Pint of Science fa que les converses sobre ciència prenguin els bars d’arreu del món al llarg de tres dies del mes de maig.

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes, un any més, hi participem. Investigadores i investigadors del CEAB-CSIC han preparat xerrades sobre el paper dels rius i els llacs en el cicle de carboni, sobre energia eòlica marina, la intel·ligència artificial, la crisi de biodiversitat i sobre la vida invisible per l’ull humà.

Imatge d’una edició anterior del Pint of Science a Blanes

Aquestes petites conferències obren la porta a  parlar de manera planera i distesa de conceptes científics. Permeten apropar la tasca d’investigació científica i els resultats que es van obtenint amb el seu desenvolupament, així com despertar l’interès per aquest àmbit entre persones que s’hi sentien allunyades.

Les xerrades es faran els dies 13, 14 i 15 de maig,  de 19,30 h a 21 h, al bar Cotton (carrer Antoni Gaudí, 49, Blanes).  

L’entrada és lliure i gratuïta. No és necessària inscripció prèvia. 

Podeu consultar tota la informació sobre aquest festival de divulgació científica i sobre les xerrades que des del CEAB-CSIC hem programat al municipi de Blanes, clicant aquí.